Teamtraining

"We verzorgen onze trainingen met plezier, oog voor kwaliteit en maatwerk"

Werken in een team is leuk! Maar de praktijk leert nog weleens anders. De praktijk kan moeilijk en weerbarstig zijn. En toch: het geheel is vaak meer dan de som der delen. Het verdient dan ook de voorkeur dit na te streven. Maar hoe komt u daar? Je hebt verschillende mensen, verschillende kwaliteiten, verschillende zwakten, verschillende samenwerking, verschillend onbegrip, verschillende routes naar verbetering. Samenwerken, hoe doen u en uw team dat? 

In onze teamtrainingen gaat u leren van vriendschap. Met eenvoudige, korte investeringen in uw team kunnen stappen gemaakt worden op het gebied van communicatie, samenwerking, teamidentiteit, prestatie, presentatie en beslisprocessen.

In onze teamtrainingen werken we met schillende modulen: thema’s waarin uw teamleden in de kern leren elkaar beter te kennen, te begrijpen en beter te communiceren. Ook dragen onze trainingen bij aan werkplezier. We verzorgen onze trainingen met plezier, oog voor kwaliteit en maatwerk.

Verbeterde samenwerking geeft meer energie, ruimte voor visie- en toekomstontwikkeling, meer werkplezier, minder ziekteverzuim en daarmee ook kostenreductie en winst.

Training4teams gaat graag met u in gesprek over welke behoeften en vragen er zijn. In overleg met u stellen we een maatwerkprogramma op.

Onze trainingen variëren van een dagdeel, naar eendaagse en meerdaagse trainingen.

Overige trainingen

De Reflecterende Leider

In deze 8-daagse training ga je de diepte in door zelfreflectie, neem je een stap om jezelf te spiegelen met de vraag waarom je doet zoals je doet.

Lees verder

Gezond Leidinggeven

In deze 4-daagse training ontdek hoe je op een gezonde manier leiding kan geven op een manier die bij je past en waarbij je je kwaliteiten en vaardigheden inzet.

Lees verder

Vaardig Communiceren

In deze 1-daagse training verbeter jij doelgericht, functioneel en efficiënt deze kwaliteiten!

Lees verder

Referenties