Teamtraining

"We verzorgen onze trainingen met plezier, oog voor kwaliteit en maatwerk"

Werken in een team is leuk! Maar de praktijk leert nog weleens anders. De praktijk kan moeilijk en weerbarstig zijn. En toch: het geheel is vaak meer dan de som der delen. Het verdient dan ook de voorkeur dit na te streven. Maar hoe komt u daar? Je hebt verschillende mensen, verschillende kwaliteiten, verschillende zwakten, verschillende samenwerking, verschillend onbegrip, verschillende routes naar verbetering. Samenwerken, hoe doen u en uw team dat? 

In onze teamtrainingen gaat u leren van vriendschap. Met eenvoudige, korte investeringen in uw team kunnen stappen gemaakt worden op het gebied van communicatie, samenwerking, team-identiteit, prestatie, presentatie en beslis-processen.

In onze teamtrainingen werken we met schillende modulen: thema’s waarin uw teamleden in de kern leren elkaar beter te kennen, te begrijpen en beter te communiceren. Ook dragen onze trainingen bij aan werkplezier. We verzorgen onze trainingen met plezier, oog voor kwaliteit en maatwerk.

Verbeterde samenwerking geeft meer energie, ruimte voor visie- en toekomstontwikkeling, meer werkplezier, minder ziekteverzuim en daarmee ook kostenreductie en winst.

Training4teams gaat graag met u in gesprek over welke behoeften en vragen er zijn. In overleg met u stellen we een maatwerkprogramma op.

Onze trainingen variëren van een dagdeel, naar eendaagse en meerdaagse trainingen.

Overige trainingen

Open training

Ken jezelf en je team!

Wil je met je team groeien in communiceren met elkaar en de onderlinge samenwerking en het plezier hierin verbeteren? Kies dan voor onze 1-daagse DISC-Teamtraining!

Lees verder

Referenties