"Voor Metaglas waren het twee zeer leerzame dagen en zijn wij als logistiekteam nog beter gaan samenwerken"

Metaglas

Als leidinggevende wil je graag meer weten over de samenstelling van je teams en jezelf. Wie zijn je medewerkers; wat voor typen zijn er in het team; welke rollen hebben ze; zitten ze op de juiste plek binnen het team; hoe is de communicatie; welke aansturing is nodig en hoe is teamgevoel?

Om dit te begrijpen en inzichten te vergaren hebben wij – team logistiek van Metaglas – Joost gevraagd voor het verzorgen van een tweedaagse training. Tijdens deze trainingsdagen hebben wij onder zijn begeleiding meer ontdekt wie we zijn als persoon, maar ook als hecht team. Om een paar te noemen:

  • Sterke kanten van je team, en hoe je hier gebruik van kan maken;
  • Waarin wij als team en individu kunnen verbeteren;
  • Hoe wij communiceren;
  • Hoe teamleden willen worden aangestuurd.

Joost vertaalt de theorie op een simpele manier naar praktische voorbeelden, onder andere door werken met rollenspellen. Voor Metaglas waren het twee zeer leerzame dagen en zijn wij als logistiekteam nog beter gaan samenwerken. En zeker niet onbelangrijk: we werken met nog meer plezier in het team. Wij hebben hem beleefd als betrokken, doortastend en benaderbaar. Bedankt voor de inzichten en handvatten die je ons gegeven hebt.

Maart 2018

Referenties