"Deze middag heeft een mooie basis gelegd hoe we verder als team kunnen bouwen aan een nog betere samenwerking en communicatie"

Dekker & Stam

Op zaterdagmiddag 26 mei hebben wij als firma “Dekker en Stam Olie en scheepsbenodigdheden” een teambuilding gehouden die onder leiding stond van Wim. Hoewel dit soort sessies en de behandelde onderwerpen voor mij persoonlijk niet nieuw waren was ik blij verrast hoe zij ons deze middag geboeid wist te houden.

Werkend in een no-nonsens organisatie zoals Dekker en Stam zijn kreten zoals DISC, NIVEA, LSD, Communicatie en Hechting niet de kreten die dagelijks gebruikt worden. Wim wist ons op een simpele maar duidelijke manier uitleg te geven over de bovengenoemde onderwerpen en vooral belangrijk, hoe we die tijdens de dagelijkse werkzaamheden kunnen toepassen.

De zogenaamde DISC meting was een positieve eye opener voor velen van ons. Hoe zit je eigen persoonlijkheid in elkaar en hoe zit dat bij je collega’s. Waar zitten jouw en zijn sterke punten en waar zitten jouw en zijn valkuilen. Maar ook hoe communiceer je beter met elkaar en hoe belangrijk is NIVEA (niet invullen voor een ander ) en goed luisteren en vragen stellen daarbij.

We hebben de middag allemaal als zeer verrassend en positief ervaren. Bijzonder door de eenvoud en toch ook de diepgaande gesprekken die we met elkaar hadden. Deze middag heeft een mooie basis gelegd hoe we verder als team kunnen bouwen aan een nog betere samenwerking en communicatie. Maar ook hoe we gebruik kunnen maken van elkaars persoonlijke kracht maar ook rekening kunnen houden met elkaars zwakke punten en valkuilen. Als team gaan we hier zeker mee verder.

Bedankt voor deze positieve middag. We kunnen jou zeker aanbevelen. Met vriendelijke groet André.

Referenties