Teamtraining

Werken in een team is leuk! Maar de praktijk leert nog weleens anders. De praktijk kan moeilijk en weerbarstig zijn. En toch: het geheel is vaak meer dan de som der delen. Het verdient dan ook de voorkeur dit na te streven. Maar hoe komt u daar? Je hebt verschillende mensen, verschillende kwaliteiten, verschillende zwakten, verschillende samenwerking, verschillend onbegrip, verschillende routes naar verbetering. Samenwerken, hoe doen u en uw team dat?

Teamcoaching

Kent u de gedachte dat uw team of deel van uw team vastloopt, niet verder komt dan u eigenlijk zou willen? Spelen er (on)zichtbare conflicten? En dat uw pogingen onvoldoende invloed lijken te hebben? Als leidinggevende zal u deze vragen zich vast wel eens stellen. Soms is een teamtraining niet voldoende en vraagt het oplossen van conflicten en problemen in uw team om een andere aanpak.

Executive coaching

Voor wie is executive coaching bedoeld? Het is bedoeld voor u als directeur, ondernemer of (top)manager, kortom voor een ieder op een leidinggevende positie. Executive coaching bied ik aan vanuit de gedachte dat het op dit moment van essentieel belang is dat u als leider talentvol acteert, dat u in contact staat met uw innerlijke drijfveren, uw authenticiteit en dat u uw capaciteiten optimaal benut.

Missie / visie-ontwikkeling

Uit herhaaldelijk onderzoek blijkt dat bedrijven met een duidelijke visie en missie beter presteren dan organisaties die dat niet hebben. Een doordachte visie en missie geven de organisatie richting, het brengt focus aan en verbindt medewerkers en klanten. Het zorgt voor richting, inspiratie, enthousiasme en doelgerichtheid en daarmee vaak een verhoging van de omzet.